Ђоковић трећи пут у посјети “пирамидама” у Високом

Срна
Ђоковић трећи пут у посјети “пирамидама” у Високом

ВИСОКО - Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић стигао је у Високо у раним поподневним сатима, а с њим у друштву су супруга Јелена те дјеца Стефан и Тара.

У комплексу Равне дочекали су их Семир Османагић и његова супруга, а треба рећи и то да је Ђоковић раније најавио да ће уочи Ролан Гароса доћи у Високо како би напунио енергију и што спремнији дочекао овај изузетно важан турнир.

Одмах по доласку у Археолошки парк Равне 2 Ђоковић се спремио за шетњу са Османагићем. Овај пут понио је и каубојски шешир попут свог домаћина, а обукао је и пригодне чизме за шетњу.

Након што је изашао из аута, на приложеном видеоснимку се може видјети топли пријатељски загрљај Ђоковића и Османагића, а треба рећи и то да је све урађено у пратњи полиције. Убрзо након тога, Ђоковићу су се придружили супруга и дјеца.

Ђоковић је данас стигао у Сарајево, што му је трећи долазак у посљедњих годину дана, а након што је први пут дошао с родитељима Срђаном и Дијаном, други са супругом Јеленом, испунио је обећање и у трећем наврату у БиХ дошао са дјецом Стефаном и Таром. 

Што се тиче спортског дијела, посљедњи турнир Ђоковић је играо у свом Београду, али је испао у полуфиналу од руског играча Каратсева. Раније је отказао учешће на турниру у Мадриду, најавио је да ће играти АТП турнир у Риму као припремни за Ролан Гарос који му је кључни у овом дијелу сезоне. Турнир у Риму игра се од 9. до 16. маја.


Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана