Ђоковић се у Високом придружио Османагићу у опасној подземној експедицији

ГС
Ђоковић се у Високом придружио Османагићу у опасној подземној експедицији

ВИСОКО - Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић заједно с породицом ове седмице борави у БиХ, а током јучерашње посјете археолошком парку "Босанска пирамида Сунца" у Високом открио је свој истраживачки дух.

Наиме, његов домаћин Семир Османагић провео га је кроз уске и блатњаве тунеле пуне воде па је први рекет свијета у неким тренуцима неодољиво подсјећао на популарног британског авантуристу Бера Грилса.

Новак је доласком на коначно одредиште рекао да осјећа психички и физички мир.

"Резонанција је таква да ствара вал с обје стране и осјетио сам да су овај простор, тунели и пирамида, такође емитирали неку врсту вибрације из које се може левитирати и физички и ментално, у контексту у којем је човјек из пирамида имао неку врсту вибрације и резонанције која би га у врло кратком времену могла у потпуности ослободити било какве тјескобе, менталне и физичке. Док сте разговарали, камење је пало иза мене, схватио сам то као уклањање слојева, осјећао сам да се људи медитацијом у тунелима могу пуно брже повезати с оним козмичким димензијама и силама које су им служиле за многе ствари, али у том контексту, кад сте били унутра, имали сте портала, имали сте чишћење, могли сте се превалити у неке нама још непознате дијелове", рекао је Ђоковић Османагићу док су паузирали од провлачења кроз уске тунеле пуне воде.

Ђоковић би данас требао завршити посјету БиХ, гдје је углавном вријеме проводио у Високом те је тренирао у сарајевском Центру "Сафет Зајко".

Његове сљедеће наступе гледаћемо у Риму, а врло брзо га очекују и изазови на Ролан Гаросу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана