Ђоковић поново играо са својим имењаком, мали Ноле пресрећан

ATV
Ђоковић поново играо са својим имењаком, мали Ноле пресрећан

Мали Ноле, Новак Јаћимовић, и ове године добио је прилику да се види са најбољим српским тенисером Новаком Ђоковићем и поново са својим идолом размијени неколико удараца на терену у Мелбурну.

Колико је Ђоковић велики спортиста показује и овај гест, јер већ трећу годину у низу током Аустралијен опена, без обзира на велике циљеве, издвоји мало времена за свог, слободно можемо рећи, сљедбеника. Имењаци су одиграли неколико поена, а потом је старији Новак, као и сваки пут, посавјетовао овог малишана који једног дана жели да освоји Вимблдон и постане свјетски број један.

“Хтио сам да се захвалим Нолету што смо се поново видјели и тренирали заједно. Хвала му што је издвојио вријеме за мене, а такође, велико хвала и на поклонима. Хвала и Горану Иванишевићу, надам се да се видимо у Дубровнику”, рекао је мали Новак Јаћимовић.

Његова мајка Снежана такође се захвалила великом шампиону који сваке године нађе начин да проведе вријеме са овим симпатичним дјечаком који једног дана жели да буде као свој имењак. 

Мали Новак ће наредне седмице наступити на кампу који ће бити одржан на теренима у Мелбурну гдје се игра Аустралијен опен. А овај велики Ноле, наставља јуриш ка осмој титули у Аустралији. Рано ујутру по нашем времену, на централном терену Артур Еш бориће се за четвртфинале против Дијега Шварцмана. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана