Ђоковић: Ми смо фамилија, играћу за Србију када год будем могао

novosti.rs
Ђоковић: Ми смо фамилија, играћу за Србију када год будем могао

Емоције су биле јаче од српских тенисера у Мадриду. Послије пораза од Русије такмичење су на Дејвис купу завршили у четвртфиналу.

Новинари су питали Новака Ђоковића прво како се осјећа послије свега што се догодило.

"Не бих да се понављам послије Зикија и Јанка који су рекли све. Ови момци су фамилија, нису колеге ни пријатељи, већ породица", рекао је Ђоковић.

Тврди да је пред "орловима" свијетла будућност.

"Драго ми је што постоји и мотивација и инсипрација од стране Крајиновића и Лајовића да буду предводници наредне генерације, са Кецмановићем и Ђереом. Нисмо у лошој ситуацији. Имамо доста квалитета да се такмичимо на највишем екипном нивоу дуги низ година. Трудићу се да се одазивам сваки пут, када год будем могао", рекао је Ђоковић, преносе Вечерње новости.

Осврнуо се на згуснути распоред.

"Ова недјеља долази на крају сезоне и причали смо већ колико то оптерећује играче, посебно ако играте у Лондону на завршном Мастерсу. Могу да кажем и не говорим то зато што сам овде, али не постоји ниједан индивидуални турнир, па ни Вимблдон ни многи други које сам освојио, али ништа не може да се пореди као када играте за Србију. Искрено то кажем. Како позитивних, тако и негативних осјећања попут овог бола и патње. Не можемо то да сакријемо. Сви то можете да видите. Стало нам је до државе. А, тренуци попут овог ће нас само додатно зближити и учинити нас још приснијим, ја се томе надам", рекао је српски тенисер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана