Делије: Радуљица последњи бивши играч Партизана у Звезди

Танјуг
Делије: Радуљица последњи бивши играч Партизана у Звезди

БЕОГРАД - Навијачи Црвене звезде огласили су се званичним саопштењем пошто је бивши српски кошаркашки репрезентативац Мирослав Радуљица потписао уговор са "црвено-бијелима".

Радуљица је јуче потписао двогодишњи уговор са Црвеном звездом.

"Уговор с нашим кошаркашким клубом потписао је Радуљица, који је, између осталог, и бивши кошаркаш Партизана. Као што је познато, у фудбалу смо пре сад већ доста година увели правило да играчи који су играли за сениорски тим Партизана нису добродошли у наш клуб. За остале спортове, па и кошарку, неретко смо имали више разумевања, јер су такве ситуације биле учестале и фонд спортиста је далеко мањи", наводи се у саопштењу навијача Црвене звезде популарних "Делија".

Навијачи Црвене звезде тврде да су обавили разговор са челницима клуба.

"Договорили смо да нећемо правити проблем при доласку Радуљице, али смо тражили да правило из фудбала постане правило и за кошарку. Направљен је договор и убудуће играчи који су играли за сениорски тим Партизана неће бити довођени у наш клуб (ово се односи на домаће играче који могу да разумеју наше ривалство. А за потенцијалне странце ћемо ићи од случаја до случаја)", тврде навијачи Црвене звезде.

Присталице "црвено-бијелих" тврде да ће се у наредном периоду поново огласити на ову тему.

"У наредном периоду писаћемо опширније на ову и друге идеолошке теме, чиме ћемо пробати да приближимо наше ставове људима који нису у довољној мјери упознати са истим", закључује се у саопштењу навијача Црвене звезде.

Радуљица (34) је у сезони 2011/2012. играо за Партизан.

Црвена звезда ће први меч у новој сезони одиграти у суботу од 20 сати против МЗТ Скопља у првом колу регионалне АБА лиге.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана