Брегар: Мора да буде борба за сваку лопту

Tанјуг
Foto: Принтскрин

ЛИРИЈА- Селектор женске рукометне репрезентације Урош Брегар рекао је да тим са добром енергијом дочекује наступ на Свјтском првенству у Шпанији.

Рукометашице Србије сутра од 20.30 сати започињу такмичење на СП утакмицом против Пољске.

"Добро је да изгледамо као колектив, то је веома битно, а ја као тренер више волим радну атмосферу. Свекупна атмосфера на овим припремамама је баш позитивна, како и треба да изгледа и идемо са добром енергијом у утакмицу са Пољском, рекао је Брегар.

Пред нашом селекцијом је још један дан припрема, тренирања и завршне анализе сутрашњег противника, како би екипа што спремнија истрчала на терен и започела велико такмичење.

 "Пољска екипа је висока и крупна, трче добро полуконтре. Оно што првенствено треба да одиграмо је добра и агресивна одбрана и морају да се зауставе Кобилинска и Биздра. Биздра је срце екипе, мотор, тако да на то морамо сутра да обратимо посебну пажњу", каже Брегар.

 "Мора да буде борба за сваку лопту, за сваку одбрану, важно је колико ћемо фаулова направити, како прецизнији да будемо у нападу и биће још пуно задатака. Мислим да нас сутра очекује баш добра утакмица".

Брегар је истакао да су још увек под знаком питања наступи Јоване Ковачевић И Кристине Лишчевић.

"Урадићемо још неке контролне тестове за њих и онда ћемо направити екипу за сутрашњу утакмицу" закључио је селектор. Србија игра у групи Б у Лирији са репрезентацијама Пољске, Камеруна и Русије.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана