Бјековић: Стојковић је највеће име српског фудбала

Танјуг
Бјековић: Стојковић је највеће име српског фудбала

БЕОГРАД- Замjеник предсjедника Фудбалског савеза Србије Ненад Бјековић рекао је за званични сајт Савеза да је долазак Драгана Стојковића на мjесто селектора фудбалске репрезентације Србије један од најбољих потеза у историји савеза и додао да је он највеће име српског фудбала.


-У рекордном року је препородио државни тим и вратио га у врх европског и светског фудбала. Често смо у друштву селектора најјачих фудбалских сила и импонује када чујете да нико од њих не жели Србију за противника на Светском првенству - изјавио је Бјековић.

Додаје да ова генерација фудбалера Србије још није показала шта све уме.

-Ушао сам у свлачионицу после победе против Португалије и рекао играчима да су вратили веру нације у српски репрезентативни фудбал и да сам уверен да то није њихова последња реч. Ова генерација је јоч у млађим категоријама научила да размишља шампионски и зато ме не чуде храбре изјаве играча да ће догурати до завршнице Мундијала.

Очигледно је да Стојковићев оптимизам и енергија делују заразно на целу екипу. Све је то нормално. Ако сте у омладинском узрасту били бољи од Бразила и освојили Светско првенство, зашто да се плашите било кога сада када сте сазрели и израсли у вансеријске фудбалере - закључио је заменик предсједника савеза.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана