Антонић координатор свих млађих селекција Црвене звезде

Tanjug
Foto: KSS

БЕОГРАД- Кошаркашки тренер Јовица Антонић именован је за координатора свих млађих селекција Кошаркашког клуба Црвена звезда, саопштио је данас српски и регионални шампион.

Антонић је некадашњи тренер првог тима Црвене звезда, а био је и помоћник бившег селектора Србије Александра Ђорђевића.

"Антонић ће имати задатак да синхронизује рад свих млађих категорија и користи своје богато знање и искуство како би се још више унапредио рад целог система млађих селекција", наводи се саопштењу Црвене звезде.

Пионире Црвене звезде ће у наредној сезоне као тренер водити Немања Новашикић, а његов помоћник ће бити Небојша Станојевић.

Први тренер кадетског тима "црвено-белих" у новој сезони биће Милош Шакота, а помагаће му Марко Лалић. Јуниорску селекцију Црвене звезде ће водити Слободан Клипа, док ће његови помоћници бити Милан Мајсторовић и Бојан Ћерић.

"Млађе селекције Црвене звезде (пионири, кадети и јуниори) већ увелико тренирају и припремају се за нову сезону. Кадети ће 23. септембра играти квалификације за квалитетну лигу Србије, док иста обавеза очекује јуниоре седам дана касније", додаје се у саопштењу Црвене звезде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана