Амерички новинар разбjеснио Србе: Имају ли тамо хране и интернета? Извините, с**оње

B92
Амерички новинар разбjеснио Србе: Имају ли тамо хране и интернета? Извините, с**оње

Амерички радио водитељ прокоментарисао је побједу српског кошаркашког тима на Свјетском првенству у Кини над екипом САД питањем има ли у Србији уопште хране.

Како преноси Спутњик, један од његових спортских колега је објавио твит на коме је слика с краја прве четвртине (Србија - САД 32:7) уз коментар: “Ако сте планирали да се будите рано због америчке репрезентације, само наставите и притисните то дугме за одлагање аларма”, написао је Крис Форсберг.

То је био повод за први “излив духовитости” Кевина Кленсија, радио водитеља који је написао: “Изгубили смо од Србије у кошарци?? Да ли уопште имају храну у Србији?

Други су очитали лекцију америчком новинару подсјећајући га да из СРбије већ деценијама долазе најбољи спортидсти: кошаркаши, фудбалери и тенисери. “Јеси ли некада чуо за Ђоковића?”, упитао је један твитераш

Након салве коментара, поменути радио водитељ је схватио шта је урадио па је покушао поново да буде духовит па је написао да није знао да у Србији имају и интернет. Наравно, интернет је опет “експлодирао” па је услиједило извињење, али уз нову увреду.

“Ок, ок, ок. Хтио бих да се извиним Србији. Требало би да имам више поштовања према људима који су започели Први свјетски рат. Сјајан начин да убијете надвојводу Ферндинанда, ви, шу***. Цио тај простор је био буре барута. Посљедња ствар која је требало да се деси је да ви, к*** убијете неког, а 16 милиона мртвих је на крају било. Баш лијепо”, написао је он.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана