Јеврић бројао до 14

И. С.
Јеврић бројао до 14

Велика Обарска - Тренер Младости Душан Јеврић извршио је прозивку и тиме озваничио почетак припрема семберског премијелигаша.

- Најзад смо кренули са радом, а прве двије седмице тренираћемо у Великој Обарској. Затим одлазимо на висинске припреме на Јахорину гдје ћемо дорађивати и уигравати нашу форму. Сретан сам што сам и даље на клупи овог узорног колектива и надам се успјеху и у наредној такмичарској сезони. Током припрема неке ствари ћемо рјешавати у ходу, поготово када је ријеч о играчком кадру који нам недостаје - рекао је Јеврић.

Клуб су званично напустили Душан Хоџић који је отишао у мостарски Вележ, Лазар Зечевић (ГОШК Југ, Дубровник), а Вукашин Беновић је у потрази за новим ангажманом. У прелазном року циљ је попунити празнине у играчком кадру.

- Морамо ангажовати неколико искуснијих играча. Оно што сви у клубу генерално желимо је да ове године постанемо још стабилнији у односу на протеклу годину. Зато нам је циљ да од првог дана радимо добро и напорно како бисмо остварили своје планове у шампионату - додао је Јеврић.

Прозивци је присуствовало 14 фудбалера а оправдано су били одсутни голман Бојан Трипић и играч Драган Анђелић. На прво окупљање одазвали су се: Перица Трифковић, Делимир Бајић, Мирослав Мазић, Анел Рамић, Срђан Савић, Микица Благојевић, Микица Крстић, Далибор Крезовић, Микица Божић, Александар Васић, Александар Јовић, Драгиша Комарчевић, Драган Ристић и Филип Костић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана