ФК Радник: На окупу 15 играча

Дарко Пашагић
ФК Радник: На окупу 15 играча

Бијељина - Са припремама за нову сезону јуче су кренули фудбалери Радника, а на првом окупљању било је само 15 играча, које су поздравили директор Живорад Миражић и шеф стручног штаба Срђан Бајић.

- На прозивку се нису одазвали сви играчи, али већина је оправдала своје одсуство. Међу ових 15 налази се и неколико наших бивших фудбалера, који се налазе у другим клубовима, а ми желимо да их вратимо у наше редове. Први тренинг имаћемо данас и надам се да ћемо су у наредних неколико дана комплетирати, али и довести неколико искусних појачања - нагласио је Миражић.

Редове бијељинског премијерлигаша до сада су напустила четири фудбалера.

- Матија Катанец је отишао у Зрињски, а Зоран Никић у Швајцарску. Папире је узео и Стефан Малетић, који ће каријеру наставити у Швајцарској или тузланској Слободи, док је Дејан Вучић поднио захтјев за раскид уговора и удовољићемо његовом захтјеву - наставио је Миражић.

Цјелокупне припреме биће обављене у Бијељини.

- Новчаних средстава за нешто више немамо, али ћемо ипак скокнути до Италије, гдје ћемо против Ћезене одиграти пријатељску хуманитарну утакмицу. Остали ривали биће екипе из окружења. Надам се да ће припреме бити квалитетно одрађене и да ћемо првенство дочекату потпуно спремни - додао је Миражић.

Поплаве

Мали број играча на прозивци директор клуба Живорад Миражић оправдао је и конфузијом која је још влада због поплава.

- Велики број наших играча имао је великих проблема приликом недавне катастрофе, тако да им фудбал сада није баш у првом плану. Међутим, ситуација је сваким даном све боља и вјерујем да ће ускоро бити све по старом - рекао Миражић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана