Бањалучанин Никола Буловић из Дохе за "Глас": Ово се само једном може доживјети

Милош Васиљевић
Foto: Уступљена фотографија

ДОХА - Још нисам свјестан гдје се налазим, а у посљедња три дана нисам спавао од еуфорије. Једва чекам први судијски звиждук и плес "Орлова". На овај начин испунио сам једну од својих животних жеља јер се ово само једном може доживјети.

Утисци су ово Бањалучанина уједно и бившег одбојкаша Борца Николе Буловића који је за "Глас" пренио дјелић атмосфере пред меч Србије и Бразила који је вечерас на распореду од 20 часова.

 - Јутрос сам чартер летом стигао у Доху. Вруће је а домицилно становништво каже да је ово најтоплији дана у посљедњих 20 дана. Амбијент и атмосфера су невјероватни све је у знаку Мундијала, ту је доста наших навијача, а тренутно доминирају Еквадорци - рекао је Буловић.

Додаје Буловић да ће се са нашим навијачима наћи четири сата прије утакмице  у фан зони код стадиона.

- По неким процјенама очекујемо да ће бити минимално 5.000 наших  навијача. Бразилаца је доста, јер за земљу фудбала не навијају само људи који живе у тој земљи - рекао је Буловић нагласивши да је алкохола нема нигдје јер су домаћини ригорозни поштујући правила своје земље.

 Овај дан ће памтитити до краја живота, јер се то не може поредити с било чим, а има и велика очекивања.

 - Од репрезентације тражимо да се боре као лавови. Сви апострофирају да никад није била боља атмосфера. Очекујем да ћемо побиједити 2:1, а стријелци ће бити Тадић и Митровић - рекао је Буловић.

Додаје да навијачи имају и одређене повластице, а то су бесплaтан превоз за све који имају "визу", али и картице гдје сви навијачи два дана имају бесплатан интернет.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана