Раскиди познатих који су обиљежили ову годину

Борис Ђурић
Раскиди познатих који су обиљежили ову годину

Након шест година заједничког живота Кејти Холмс и Џејми Фокс нису више заједно.

Вијест да је Холмсова прекинула везу са Фоксом због његове прељубе изненадила је многе њихове фанове ове седмице. Познати глумци, који су вјешто скривали везу од 2013. године, придружили су се тако осталим познатима који су ове године раскинули везе.

Лијам Хемсворт и Мајли Сајрус су се разишли након непуне године брака, Бредли Купер и Ирина Шајк раскинули су четворогодишњу везу, док су Николас Кејџ и Ерика Коики завршили с једногодишњом везом и браком у трајању од само четири дана.

Ове године брак је прекинула и Ивана Трамп и тако ставила тачку на везу са својим четвртим супругом Розаном Рубикондијем. Она је са Рубикондијем била у повременим везама у посљедњих десет година. 

- Веза је једноставно пресушила. Розано проводи доста времена у Италији, док ја велики дио године проводим у Њујорку, Мајамију и Сен Тропеу. Веза на даљину заиста не може функционисати. Имали смо добрих тренутака и остали смо пријатељи. Разлаз је био на пријатељској основи -  рекла је бивша жена садашњег америчког предсједника.

Кинеска звијезда Фан Бингбинг је овог љета потврдила да се разишла од свог вјереника глумца Ли Чена. 

- Људи у свом животу доживљавају разне опроштаје. Љубав и топлина коју сам добијала у сусретима претвара се у вјечну моћ. Хвала вам свима што сте ми давали подршку и љубав. Нисмо више заједно, али смо остали у контакту - написала је Фан својим фановима на друштвеним мрежама. 

Фан и Ли су најавили своју вјеридбу у септембру 2017. године, након што ју је глумац запросио на њеној рођенданској забави. Веза између глумице Кејт Бекинсејл и комичара Пита Дејвидсона завршила се ове године након само четири мјесеца заједничког живота. 

- Била је то веза на даљину. Они су још увијек пријатељи, али веза једноставно није могла опстати - рекао је извор близак бившем пару. Њих двоје су први пут примијећени заједно на забави након додјеле "Златног глобуса" и потом су виђени како уживају на хокејашкој утакмици у Њујорку. Бекинсејл је говорила да ју је код Пита привукла његова комична страна. 

- Он је забаван и ја волим забавне људе. 

Исти извор је раније говорио да је глумица веома срећна са комичарем, "да имају сличан осјећај за хумор и да се она увијек смије с њим", али очито то није било довољно да се веза одржи.

- Људи имају луду одушевљеност због разлика у нашим годинама, али то нас не брине много. Али, са друге стране, све ми је то ново - рекао је Дејвидсон, који је прошле године отказао вјеридбу са Аријаном Гранде након што ју је запросио у јуну исте године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана