Познати и њихови несвакидашњи кућни љубимци: Шварценегер има магарца, Мајли Сајрус прасе ФОТО

ГС
Познати и њихови несвакидашњи кућни љубимци: Шварценегер има магарца, Мајли Сајрус прасе ФОТО

Кућни љубимци увијек доносе радост и њежност. Но не воде само обични смртници рачуна о својим љубимцима, ту су и познате личности које јако воле своје кућне љубимце.

Иако вјероватно мислите како су и они љубитељи обичних кућних љубимаца попут тигрица, хрчака, мачки или паса преварили сте се.

На примјер Арнолд Шварценегер за кућне љубимце осим пса има и понија и магарца. Он на свом Инстаграм профилу често дијели смијешне видее на којима храни своје љубимце.

Мајим Биалик има бездлаку пасмину мачке Петербалд. Ова мачка резултат је спајања руске бездлаке мачке Донски Сфинкс са женком оријенталне краткодлаке мачке.

Салма Хајек воли птице и то не било које попут канаринаца, тигрица или голубова. За свог кућног љубимца глумица је изабрала сову која највише воли да се игра с њеном косом.

Џенифер Гарнер недавно је прославила прве рођендане својим кокошкама.


Тори Спелинг има гуштера и неколико малих свиња. Аманда Сејфрид има коња и кокошке.

Џастин Бибер има 2 егзотичне мачке Саване. Ово је најскупља сорта мачака на свијету. Он и његова супруга често дијеле фотографије на Инстаграму са својим љубимцима.

Ризе Витерспун толико воли своју козе да с њима ради и јогу. За сада глумица има козу и јарца и који се зову Марта и Џорџ Вашингтон. Такође има и магарце, кокошке и свиње.


Ванила Ајс за кућног љубимца имао је риса. Овај егзотични кућни љубимац звао се Џинкс, а он се према њему односио као према малом симпатичном мачету.

Мелани Грифит и њена мајка Типи Хедрен живјеле су с лавом. Лав, који се звао Нил, дијелио је свој живот с Мелани и њеном мајком током 1970-их. Усвојили су га након што је Типи отпутовала у Африку.

Мајли Сајрус имала је прасе. Осим тога имала је коње, псе и мачке. Њено прасе угинуло је прошле године.

Мајк Тајсон узгаја голубове. Прије тога имао је три албино тигра с којима се шетао и тако показивао да су у потпуности безопасни.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана