„Овако говори царица”! Ведрана Рудан о порукама Цеце Бојковић о Зеленском које су покренуле лавину VIDEO

ГС
„Овако говори царица”! Ведрана Рудан о порукама Цеце Бојковић о Зеленском које су покренуле лавину VIDEO

Изјава глумице Светлане Цеце Бојковић о украјинском предсједнику Владимиру Зеленском изазвала је лавину реакција на друштвеним мрежама, а тим поводом огласила се и књижевница Ведрана Рудан.

Цеца Бојковић је добила велику подршку грађана али и пакосне коментаре у мањем дијелу прозападне јавности. Огласила се, коначно, хрватска књижевница Ведрана Рудан која је на друштвеној мрежи подијелила исjечак из Спутњикове емисије у којој је гостовала Бојковићева. Уз бритак и јасан коментар подршке великој диви српског глумишта: "Овако говори царица Светлана Цеца Бојковић" и ставила емотикон срца.

А зашто је Цеца Бојковић ових дана толико цитирана? Наиме, одговарајући на питање новинарке Спутњика Маше Радовић, колико опасну улогу игра њен колега Зеленски, легендарна глумица је истакла да је украјинског предсједника најбоље описала баш – Ведрана Рудан.

- То ће он тек на крају да види (колико је опасна улога). А видећемо и ми, ко преживи. Хоћемо ли рећи какав је глумац? То се не рачуна у глумце. То вређа глумачку професију. Видела сам некакве инсерте, то су неке врсте кабареа, на ивици порно ситуација. Да не понављам, можда нема смисла, али прочитајте Ведрану Рудан како га она зове. Како он свира и чиме свира. Једна таква особа врло је погодна била за ову улогу која јој је додељена. Е сада, када заврши ту своју улогу видећемо шта ће бити када падне завеса - оцијенила је Бојковићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана