Мушкарци годишње проведу седам сати у тоалету скривајући се од породице и обавеза

Б92
Мушкарци годишње проведу седам сати у тоалету скривајући се од породице и обавеза

Компанија "Пебл Греј" испитала је хиљаду мушкараца и открила да су најчешћи разлози због којих бјеже у тоалет "захтјевне партнерке, избјегавање дјеце и кућних послова, али и прилика да користе мобилни телефон у миру".

Истраживање је открило и да у просјеку једна од десет посјета тоалету не пролази без прекидања, што заправо значи да партнерке или дјеца нарушавају мир који мушкарци покушавају да пронађу у тоалету 171 пут у једној години.

"Свима треба мало времена за себе, а испоставило се да је тоалет мјесто гдје га многи мушкарци могу пронаћи", кажу из компаније Пебл Греј.

Истраживање је открило да мушкарце, док бораве у тоалету, најчешће прекидају боље половине, али ни дјеца пуно не заостају. 45 одсто испитаника каже да се бори да пронађу вријеме за себе, а четвртина да њихове партнерке не разумију колико су запослени.

25 одсто мушкараца тврде да "не знају како би се снашли да не могу повремено да побјегну у тоалет", а 23 одсто њих описује тоалет као своје уточиште, односно "сигурно мјесто".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана