Добио на лутрији и сада је богатији од Адел

ГС
Foto: Илустрација

Износ освојен на лутрији већи од 170 милиона фунти чини срећног добитника трећим највећим добитником Националне лутрије свих времена и тренутно богатијим од пјевача Харија Стајлса, који вриједи око 100 милиона фунти, или на примјер Адел, чија је вриједност процијењена на 150 милиона фунти, преноси Гардијан.

Енди Картер из Камелота, виши савјетник побједника у Националној лутрији, рекао је: „Одушевљени смо што смо добили захтјев за трећу највећу побједу у историји и радујемо се што ћемо подржати власника тикета и помоћи им да почну да ужива у својој награди која заиста мијења живот".

Након што се лоз потврди и износ новца исплати, добитник ће одлучити да ли ће изаћи у јавност или не.

Ово је шести „Јуромилионс" џекпот освојен у Великој Британији ове године. Највећи добитак износио је 195 милиона фунти 19. јула, а сума је затражена већ дан послије извлачења. Побједник је одлучио да остане анониман.

Дана 10. маја, пар из Глостершира Џо и Џес Твејт освојили су 184 милиона фунти.

Остале побједе укључују 110 милиона фунти 2. септембра; џекпот од 109 милиона фунти 4. фебруара и 54 милиона фунти 10. јуна. Сви ови власници улазница су одлучили да остану анонимни.

Извлачење „Јуромилионса" одржава се два пута недељно, уторком и петком, и игра се у девет европских земаља. До сада је 15 британских играча освојило џекпот већи од 100 милиона фунти, преноси РТС.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана