Diablo Immortal и даље зарађује више од милион долара дневно

ГС
Diablo Immortal и даље зарађује више од милион долара дневно

До сада већ и птице на грани знају да Diablo фанови нису нимало срећни када је у питању Diablo Immortal игра, а разлог за то је систем монетизовања који је Близард имплементирао.

Већина њих  сматра правом отимачином новца, с обзиром на то да је потребно потрошити преко 100.000 долара како би се лик унапредио до максимума. Међутим, изгледа да многима не смета да троше новац у игри, јер и даље зарађује милион долара дневно, месец дана након објаве.

Према статистици и аналитиц АппМагица, Diablo Immortal је током првог месеца имао преко 10 милиона преузимања. Поређења ради, Diablo 3 је достигао 10 милиона играча за шест недеља. Ипак, потребно је истаћи да је бесплатна игра, доступна за многе платформе, док је Diablo3 на почетку био доступан само за ПЦ.

Током првог месеца, IDiablo Immortalје зарадио 49 милиона долара, што у преводу значи просечно 1,63 милиона долара дневно. Тренутно, игра не остварује превише прихода, али и даље зарађује преко милион долара дневно.

Тренутно, Diablo Immortal има оцену од 0,3 на Метацритиц сајту и са њом је једна од најгоре оцењених игара од стране корисника икада. С друге стране, стручна критика није толико ригорозна, па игра у овом сегменту има резултат од 59 поена.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана