Црногорац разбија предрасуде: У 88. години уписао факултет

ГС
Црногорац разбија предрасуде: У 88. години уписао факултет

Хоћу да докажем да ми стари у годинама нисмо за бацање и да имамо потенцијал који може се искористити, рекао је Радуловић

Упркос годинама, црногорац Бранислав Радуловић постао је бруцош у 88. години. Наиме, он је одлучио уписати Машински факултет.

Наишао је на добородошлицу студената и професора.

- Хоћу да докажем да ми стари у годинама нисмо за бацање и да имамо потенцијал који може се искористити - рекао је за РТЦГ.

Каже да га је мотивисала унука, која недавно докторирала право у Београду. Међутим, његова породица из једног разлога није одушевљена тиме што је почео студирати.

- Године чине своје, ја сам далеко, 15 километара од Подгорице. Возим сваки дан у оба правца и да се нешшто деси, увијек би дјед био крив -изјавио је он. 

Средином прошлог вијека завршио је Геодетску школу. Сада му је необично навикнути се на технологију, али му колеге помажу да савлада градиво, преноси ЦДМ.

- Тако ја саберем моје и њихове године и подијелим и ја сам исто млад као и они. Углавном, нити сам најгори нити најбољи, златна средина, то је то - закључио је он.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана