Ретро модели са високим струком за савршен изглед на плажи

Глас Српске
Ретро модели са високим струком за савршен изглед на плажи

Сезона годишњих одмора и уживања у сунчаним данима само што није почела, а међу најпопуларнијим љетним дестинацијама и ове ће се године наћи градови уз обалу мора.

Уз истраживање њихових питорескних уличица и уживање у гастрономским делицијама, излежавање на плажи и купање биће наше омиљене активности због чега ће се у нашој гардероби за годишњи одмор, уз лагане хаљине и одјевне комаде од лана за шетњу и вечерње прилике, пронаћи купаћи костим. Од годишњег одмора дијели нас тек неколико седмица (или оне најсрећније тек неколико дана) што значи да је крајње вријеме за потрагу за оним савршеним купаћим костимом.  Из године у годину, модне куће, дизајнери и хигх стреет  брендови тај задатак нам чине све једноставнијим, а прегршт одличних модела већ можете пронаћи у актуелним колекцијама.

Након бикини модела који су владали модном сценом и пјешчаним плажама на почетку 21. вијека , посљедњих неколико година у средишту љетних модних трендова истакли су се модели инспирисани класичним и женственим ретро купаћим костимима.

С модерним помаком у силуети, колористичком избору и тренди детаљима, класични модели једнодијелних купаћих костима и дводијелним моделима с доњим дијелом високог струка изгледају боље но икад. Најпожељнији трендови за љетну сезону испред нас су поновно истакли једноставност и свестраност неутралне палете боја, ефектне детаље и ретро силуете које прате линију женског тијела и наглашавају оно најбоље.

Иза најпожељнијих модела купаћих костима у којем ћете се осјећати самоувјерено, крије се једноставан спој класичних кројева с модерним помаком и црном бојом која ће одлично изгледати у комбинацији с препланулим теном и неколико златних модних додатака.  Како би омиљени црни купаћи костим трансформисали у лоок за градске улице преко њега пребаците лагану, бијелу тунику од лана или га, баш попут свестраног црног бодија, спојите с омиљеним љетним панталонама.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана