Познати фудбалер отвара још један хотел: Добре локације, луксуз и потписане лопте

Агенције
Познати фудбалер отвара још један хотел: Добре локације, луксуз и потписане лопте

Један од најбољих фудбалера свијета Кристијано Роналдо није успјешан само на на фудбалском терену. Дјелатност у којој је такође добар јесте угоститељство, а како се чини - све му боље иде.

Роналдо заједно са туристичком фирном Пестана посједује већ два хотела која носе назив "Pestana CR7 ", један се налази у Лисабону, а други у његовом родном мjесту Фуншал на острву Мадеира.

Хотели Кристијана Роналда су веома луксузни, а најчешћи гости су, наравно, вjерни фанови фудбалера.

Амбициозни Роналдо је одлучио да два хотеле нису довољна, па ће ускоро "Pestana CR7 " бити отворен на још неколико локација.

Како је Роналдо релативно чест гост у својим хотелима, сматра се да су локације нових хотела дестинације на које он често путује.

Хотел чије отварање је најавио фудбалер на Инстаграму налази се у Мадриду, а "Pestana CRЦР7" се очекује и у Маракешу, Њујорку, Паризу и Манчестеру.

Уколико бисте жељели да проведете десет дана у Фуншалу овој јула, било би потребно да издвојите 110.000 динара, а уколико бисте позвали директно хотел и резервисали и остварили барем два ноћења, добили бисте лопту са Роналдовим потписом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана