Несвакидашњи оглас у Далмацији: "Изнајмљујем апартмане само домаћим људима, ево и зашто"

ГС
Несвакидашњи оглас у Далмацији: "Изнајмљујем апартмане само домаћим људима, ево и зашто"

Један Далматинац је у Фејсбук групи "Апартмани Хрватска" написао како је одлучио да своје апартмане изнајмљује само Хрватима. Навео је низ разлога.

Несвакидашњи оглас, који су пренијели хрватски медији, наишао је на одушевљење и покренуо низ коменатара. Није дуго требало да се испод огласа јаве и будући гости, али и они који домаћину желе добру сезону.

"Ма ја ове године изнајмљујем само домаћим људима апартмане.. пошто су цијене се све напумпале "ка луфтићи" прије плаже, пошто је десет дека зимске 15 куна на акцији.. пошто је млијеко скупо ко да га музу из златног телета.. пошто си некад за 1.500 куна могао купити добар бицикл, а сад не можеш никакав... пошто сам видио у једној радњи да продају посебно онај равни дио стола, а посебно ноге од стола... ја не знам ево.. пошто "функционална" мајица у једном трговачком ланцу кошта 20 евра.. не разумијем каква је нефункционална мајица.. шта, нема рупу за главу?.. пошто је ауто прије био сто хиљада куна а сад је 160.. ја изнајмљујем:

- 2 особе = 45 евра

- 3 особе = 55 евра

- 8 особа = 130 евра

Клима, wifi, граделе, машина за веш, телевизије 82 цм у малим апартманима и 100 и кусур у великом.. тостери, кувала... 

До центра мјеста: 150 метара

До плаже гдје можеш лећи као човјек под бор: 350 метара

Има свега јефтино за појести ако ћеш у ресторан, а ако нећеш скуваш у апартману манестре и полијеш с три парадајза из врта и ето ти вечере.

Мјесто: Селине

Апартмани: Анте

Пиће добродошлице: Карловачка

Закуска: Пршут

Поглед: Кроз прозор, море не видим од стричевих борова, није хтио попилати 

Уз оглас је власник приложио и неколико фотографија. Убрзо су му се почели јављати гости, али и они који су само хтјели похвалити оглас.

- Не знам да сам икад наишла на бољи оглас, да вам буде најбоља сезона од срца вам желим - написала је једна чланица групе.

- Пишите ме за нагодину! Скупићу што више људи да дођемо - написала је друга.

- Ма ти си људина....да нисмо већ уплатили дошли би теби. Свака част за оглас! - само је један у низу позитивних коментара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана