Најбољом дестинацијом за медени мјесец у Европи проглашен је један градић у Хрватској

GS
Foto: Instagram

Медени мјесец за већину парова је једно од најљепших путовања које ће памтити цијелога живота, стога није баш најједноставније одлучити се коју дестинацију посјетити.

Ако је судити према свјетски познатом порталу о путовањима, Еуропеан Бест Дестинатионс, најљепше мјесто за медени мјесец у Европи налази се у Хрватској.

Ријеч је о градићу Цавтату смјештеном на југу Хрватске.

"Смјештен неколико минута од Дубровника и његове међународне зрачне луке, Цавтат заљубљенима нуди услуге вјенчања по принципу 'кључ у руке', као и бескрајне могућности за смјештај, комбинирајући хотеле с 5 звјездица с погледом на море, wелнес, спорт, базен, али и  хотеле, ресторане уз море и модерне барове у срцу најљепшег заљева у Европи", пише споменути портал.

На другом мјесту нашао се талијански драгуљ Поситано, град који је према легенди створио Нептун, бог мора који је био заљубљен у нимфу.
Санторини је заузео треће мјесто због невјеројатних залазака сунца који одузимају дах, бескрајних погледа на живописно плаветнило неба и мора, те увијек препознатљиве бијеле грађевине, преноси Кликс

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана