Изолација у луксузном хотелу који у понуди има и тестирање на корону

ГС
Изолација у луксузном хотелу који у понуди има и тестирање на корону

ЦИРИХ - Луксузни хотел у Швајцарској понудио је својим гостима пакет ЦОВИД-19.

Овај хотел и иначе може да се похвали услугом у којој имате минималан контакт са другим људима, а са појавом вируса корона и социјалне дистанце, то су подигли на виши ниво.

Пакет укључује боравак у луксузном апартману, услугу љекара специјалиста, личног кувара, доставу хране, па чак и тестирање на вирус корона.

“Не морате да се излажете зараженим пацијентима и могућности инфекције у болници. Са нашим здравственим партнерима осигуравамо медицинске прегледе и тестове на вирус корона у вашем апартману”, наводи се на интернет-страници хотела.

“Ле Бијоу” има 42 апартмана које описују као “луксузни Аирбнб” у својим хотелима широм Швајцарске. Сви су опремљени сауном, џакузијем, камином и теретаном, пише “Инсајдер”.

Осим чистача, нема другог особља, а гостима су доступни људи који ће им наручивати храну, лични кувари, масери и слично.

“Све је тако направљено да не морате ни да видите друге људе”, објаснио је директор хотела Александар Хубнер.

Додао је да је луксузни пакет Цовид-19 био сљедећи логичан корак и да су гости почели да им траже све дуже боравке и све више услуга лекара.

Истакао је да су ипак снизили цијене боравка.

Ноћење које је до сада коштало 960 спустили су на 470 евра. Долазак доктора два пута дневно кошта 760, а тестирање 470 евра.

Цјелодневна брига медицинског особља кошта додатних 4.700 евра, а двонедељни боравак од шест хиљада до 73.000 евра, у зависности од тога шта је све укључено у пакет.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана