"Глас" у Херцег Новом: Плаже пуне, угоститељи задовољни VIDEO

Милош Васиљевић
Foto: Милош Васиљевић

ХЕРЦЕГ НОВИ - Црногорско приморје ових дана преплавили су туристи, а угоститељи с разлогом трљају руке задовољни посјетом, која је, кажу, на нивоу оних прије пандемије вируса корона.

Задовољни су и туристи јер осим у идеалном времену могу да уживају у прелијепим плажама и цијенама које су и даље за свачији чеп, ако поредимо са земљама у региону.

 

Херцег Нови, као провјерену атракцију, поред туриста из региона преплавили су Руси, који кажу за "Глас Српске " да су Новљани прави домаћини, а плаже идеалне.

- Љето је увелико почело, имамо овдје родбину па смо дошли да одморимо. Кумбор, Зеленика, Игало, за свако мјесто по два дана, плус Херцег Нови. Генерално, прелијепо је - казала је Анастасија која је из Ростова са породицом дошла у Црну Гору.

Овај дестинација неизоставна је и за Београђанина Марка Марића, који сваке године долази у овој црногорски градић.

-Прелепо је. Ако ми у Србији немамо море, имамо Херцег Нови који  својатамо. Једноставно, уживамо, уз то цене су прихватљиве - каже Марић за "Глас".

Еспресо у просјеку кошта 1.5 евра, лимунада је три евра, колико кошта и кока- кола, а за оне воле пиво и одмору у хладу оближњих кафића морају да издвоје између три и четири евра.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана