Филм Роберта Дацешина проглашен за најбољи туристички филм на свијету ВИДЕО

ГС
Филм Роберта Дацешина проглашен за најбољи туристички филм на свијету ВИДЕО

ВАЛЕНСИЈА - Видео блогера Роберта Дацешина под називом “Зашто Босна и Херцеговина може бити број 1 туристичка дестинација у свијету” освојио је прво мјесто на такмичењу које је спроводио Међународни комитет туристичког филма.

“Видео је добио 56.914 гласова из 74 земље, што је највише у историји овог такмичења. Званична додијела награда биће 24.11. у Валенсији у Шпанији и са поносом ћу да представим своју земљу тамо. Можда у тенису нисам био тако добар да одем на Олимпијаду, али када је туризам у питању, ово је Олимпијада те врсте, а Босна и Херцеговина се сада налази на највишем постољу”, написао је Дацешин уз срдачне захвале свима који су га подржали.

Подсјетимо, Дацешин је у видеу објављеном на његовом јутјуб каналу у јануару ове године представио не само оне свима знане бисере БиХ, него и њене скривене љепоте – и то све у 12 минута. 

Данас је Дацешин са публиком подијелио и видео у којем се осврће на све оно што је претходило побједничком, али и на властита инспиративна искуства, преноси Н1.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана