Бера Грилса и колегу јурио медвјед на Старој планини, спасла их српска полиција VIDEO

Г.С.
Бера Грилса и колегу јурио медвјед на Старој планини, спасла их српска полиција VIDEO

Чувени британски авантуриста Бер Грилс захвалио је припадницима српског МУП у епизоди емисије "Ранвир Синг против дивљине - уз Бера Грилса" објављеној на "Нетфликсу".

Епизода у којој чувени британски авантуриста Бер Грилс преживљава на Старој планини у Србији почела је да се приказује. Од свих његових опасних путешествија баш ова снимљена у Србји има убједљиво најбољи увод, а ништа мање атрактиван и крај.

Наиме, Равир Синг, позната индијска филмска звијезда, на почетку снимања епизоде на Старој планини, нашао се на мети медведа. Након што је Синг стигао до провалије у покушају да побјегне, на небу се указала најсавременија летјелица Х-145М Хеликоптерске јединице МУП Србије из које је изашао Бер Грилс, који га је извукао из опасне ситуације.

Када су се нашли у летjелици, Грилс и Синг су се захвалили својим спасиоцима, који су им пожељели добродошлицу.

"Будимо захвални српској полицији што нас је спасла", рекао је Грилс.

Потом су Грилс и Синг на Старој планини трагали за Наталијином рамондом, цвијетом фениксом који је српски симбол Дана примирја у Првом свјетском рату, и голготе кроз коју су прошли Срби и војска. Када су је пронашли, Грилс позива Синга да крену, ријечима:

"Пожури, српска војска никада не касни."

У кадру се тада појављује најмодернији транспортер Војске Србије, који их одвози.

Медији су раније објавили да је Грилс одушевљен Србијом, Старом планином и српском кухињом.

Горан Караџић, директор ЈП "Стара планина", открио је прошлог мјесеца и да Грилс има огромну жељу да упозна најбољег тенисера на свијету Новака Ђоковића, јављају Новости, преноси Телеграф.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана