Професор „обиљежио“ шест година од свог урнебесног укључења у програм BBC-иja VIDEO

ГС
Професор „обиљежио“ шест година од свог урнебесног укључења у програм BBC-иja VIDEO

ЛОНДОН - Професор политичких наука на Националном универзитету Пусан у Јужној Кореји Роберт Кели „обиљежио“ je на „Твитеру“ шесту годиђњицу свог урнебесног јављања за BBC.

-Данас је шеста годишњица видеа „BBC тата“ - твитовао је  Кели који је и ретвитовао своју објаву из прошле године  у којој је показао како сада изгледају његова сада- 10-годишња ћерка Мерион и седмогодишњи син Џејмс.

Кели, иначе политички аналитичар BBC-a,  његови ћерка и син, те супруга Ким Јунг постали су познати широм свијета када је Кели прије шест година у програму уживо покушао да коментарише ситуацију са предсједницом Јужне Кореје. А онда је све пошло наопако.

Тек што је почео да одговара на питања колеге из лондонског студија, у собу из које се уживо јавио преко „Скајпа“, улетјела је његова кћерка, тада четворогодишња Мерион.

 -Роберте, мислим да је у собу ушло једно од твоје дјеце – рекао му је водитељ.

 Да ситуација буде још комичнија, док је Кели покушавао да удаљи ћеркицу, убрзо се за сестром у ходалици „довезла“ и беба – син Џејмс.

-Извините - успио је да изговори насмијани Роберт Келлy, али видно разбијене концентрације.

Најсмјешнији дио је услиједио када је његова супруга којој су дјеца „побјегла“, улетјела за њима и некако их однијела из собе, покушавајући да се сакрије од камере.

Видео је и данас виралан и за многе је најсмјешније јављање уживо икада.

 

lol

Because the blow-up mattress I was to lazy to deflate makes the room https://t.co/x6Ha1WTfNv

— Robert E Kelly (@Robert_E_Kelly) March 11, 2023

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана