Око 80 људи опљачкало продавницу у Сан Франциску

Срна
Foto: илустрација

ВОЛНАТ КРИК - Око 80 људи, међу којима су неки носили скијашке маске и пајсере, ушли су на силу у продавницу у подручју Сан Франциска, напали запослене и украли робу, прије него што су побјегли аутомобилима који су их чекали напољу, саопштили су полиција и очевици.

Полиција је синоћ саопштила да је троје људи ухапшено, а да је већина учесника насилног упада побјегла, након пљачке већих размјера која се догодила током ноћи између суботе и недјеље, 20. и 21. новембра, по локалном времену у тржном центру у Волнат Крику.

Двоје запослених је повријеђено, а једно лице нападнуто је бибер-спрејом. Полиција је истакла да је „јасно да је догађај био унапријед планиран“.

Новинар локалног одјељења Ен-Би-Сија Џоди Хернандез објавила је на „Твитеру“ да је видјела како лопови улазе у продавницу у подручје у којем се налазе трговине, на око 32 километра сјевероисточно од Сан Франциска.

Она је написала да је око 25 аутомобила блокирало улицу, а да су лица упала у „Нордстром“ у Волнат Крику и узела робу прије уласка у аутомобиле који су затим брзо отишли са лица мјеста.

Полиција је саопштила да је од једног од ухапшених лица заплијењено ватрено оружје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана