Марадонина ћерка жестоко критиковала челнике Наполија због статуе њеног оца на стадиону

Klix.ba.
Foto: скриншот

Фудбалери Наполија побиједили су у 14. колу Серије А екипу Лазија резултатом 4:0, а обиљежена је и годишњица смрти легендарног Диега Марадоне, који је добио статуу на стадиону који носи његово име.

Ипак, сјајну ноћ, донекле је покварила његова кћерка, која се на друштвеним мрежама обрушила на челнике клуба.

Наполитанци су одиграли феноменалан меч и до врха су напунили мрежу Лазијала, а прије почетка меча испред стадиона је откривен и споменик легендарном аргентинском ногометашу.

Ипак, Марадонина ћерка Далма узнемирила је јавност оштром поруком на друштвеним мрежама.

"Ништа ме не чини сретнијом него што сам била у могућности да присуствујем одавању почасти свом оцу у Напуљу, који је дуги низ година био његов дом у Италији. Али они профитирају од његовог имиџа и имена и ја им то нећу дозволити. Навијачи које ћу заувијек вољети немају никакве везе с тим. Корумпирани су други", написала је Далма.

Марадонина статуа је постављена тик уз траву стадиона који носи његово име. Направљена тако да је Марадона у свом препознатљивом трку, уз чувени број 10 који је носио.

Наполи сада на првом мјесту Серије А има три бода више од другопласираног Милана, који је киксао поразом од Сассуола (1:3). Лазио је на осмој позицији. Наполи у наредном колу гостује Сассуолу, док ће Лазио дочекати Удинесе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана