Глумац Алек Болдвин на снимању филма убио директорку фотографије и ранио режисера

Агенције
Foto: Твитер

ФАЛОС АНЂЕЛЕС- Амерички глумац Алек Болдвин је на филмском сету на ранчу "Бонанца крик" у савезној држави Њу Мексико случајно је, док је пуцао из сценског оружја, убио директорку фотографије Хејлину Хачинс и ранио режисера Џоела Соузу, саопштиле су данас власти.

Полиција је саопштила да се инцидент десио током снимања независног филма "Рђа".

-Потврђено је да су двије особе погођене на филмском сету. Кинематоград Хачинс (42) и режисер Соуза (48) су погођени. Хице је испалио глумац Алек Болдвин (68) из сценског пиштоља - наводи се у саопштењу.

Хачинсова је пребачена хеликоптером у Универзитетску болницу, гдје је проглашена мртвом, док је Соуза одвезен у регионални медицински центар, али није познат степен његових повреда.

Како се види на првим снимцима, које преносе амерички медији, до трагедије је дошло на снимању сцене која је укључивала коришћење оружја у импровизованој цркви.

У саопштењу из продукције филма наводи се да је дошло до несреће усљед неправилног кориштења филмског оружја. Вјерује се да је Болдвин на сету потегао филмски пиштољ и да су том приликом такозвани ћорци погрешно употријебљени.

На фотографијама које круже „Твитером“ види се да је Алек Болдвин потпуно сломљен.

Полиција још увијек истражује инцидент на ранчу Бонанца Крик, популарном мјесту снимања, који се налази јужно од града Санта Фе.

Полиција је саопштила да нису изнијете оптужбе и да је истрага у току.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана