Енглеско насеље у страху од албанске банде "из пакла" VIDEO

Г.С.
Енглеско насеље у страху од албанске банде "из пакла" VIDEO

ЛОНДОН - Дејзи О'Доерти тврди да су албански гангстери тероришу становнике општинског имања гдје она живи, те да је њен комшилук у сталном страху.

Банда Hellbanianz живи на имању Гаскоин у Баркингу у Енглеској, а чланови често показују своје криминалне подвиге на друштвеним мрежама.

Да би повећали своју озлоглашеност, гангстери из источног Лондона често ће се похвалити сликама аутомобила, готовине и оружја на Инстаграму.

Дугогодишња становница Дејзи О'Доерти каже да ће се чланови Hellbanianzа намјерно понашати на застрашујући начин како би уплашили локално становништво, наводи британски Метро.

 Банда је постала озлоглашена 2017. године након што је почела да објављује реп видео-записе у којима се хвале новцем који су зарадили од диловања дроге и других криминалних активности.

МајЛондон извијештава да је прије неколико месеци О'Дохерти касно ноћу пробудио лавеж њеног пса - прије него што је ситуација постала "непријатна".

"Постајала је стварно нервозна око два сата ујутро, моје мачке су се такође уплашиле, у почетку само сам приписала томе што су животиње спашене са улице па да су генерално уплашене", рекла је.

"Чула сам "буку" напољу и отворила своја улазна врата полицајцу са пиштољем и псима. Вриштао је на мене да 'уђем'. Црвене "ласерске" тачке су уперене у мене - мислила сам да ће ме упуцати. Упали су у блок, никада у животу нисам видјела нешто слично", испричала је она.

Становник Баркинга је касније сазнао да је рација била дио полицијске операције која је имала за циљ да спроведе операцију 'рент-а-гун' у југоисточној Енглеској.

Десет људи је ухапшено због кривичних дјела, укључујући завјеру за посједовање ватреног оружја са намјером да угрози живот и завјеру да се изврши дјело наношење тешких тјелесних повреда са намером.

О'Дохерти је објаснила да су становници попут ње научили да живе поред чланова Hellbanianz банде.

"Само стално чујете људе у аутомобилима или како се заустављају или вичу једни другима, пуштају музику или причају јако гласно. Али то се ради с разлогом", рекла је она.

"Овде је сада увијек забрињавајуће, такав је живот, толико је застрашивања. Поготово кад си бијела жена која живи сама у општинском имању. Ја сам мета, без сумње. Нема толико људи који овдје живе дуго и зато што Шпостоје планови да се цијело имање уништи", признаје она.

О'Дохерти тврди да су нарко-банде на имању циљале на људе са празним спаваћим собама за продају.

Она је рекла да то питање превазилази насилно преузимање домови угрожених људи да би се даље користили за криминалне активности - и да је ова ситуација утицала на људе који иначе не би били на мети банди, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана