Џастин Трудо нова жртва руских комичара,мислио да прича с Гретом Тунберг

Танјуг
Џастин Трудо нова жртва руских комичара,мислио да прича с Гретом Тунберг

ОТАВА - Нова жртва руских комичара, познатих под надимком Вован и Лексус, био је канадски премијер Џастин Трудо, коме се познати двојац представио као шведска активисткиња Грета Тунберг и тражио од њега сусрет са ликовима из познате анимиране серије Саут парк Теренсом и Филипом.

Владимир Кузњецов и Алексеј Стољаров су током 10-минутног разговора, снимљеног у јануару, а који су сада објавили, између осталог, савјетовали Трудоа о свјетској политици, али и навели да су забринути због растуће међународне кризе и могућности новог свјетског рата, преноси Гардијан.

- Ви сте одрасли, али се понашате као дјеца. Можемо да створимо свијет у коме ће бити мјеста за све. И црнце и бијелце, хришћане и муслимане, Трампа и Путина, за Бориса Џонсона и Корбина, за Теренса и Филипа. Напустите НАТО, положите оружје, берите цвијеће, смјешите се природи - рекла је лажна Грета.

На то је Трудо дипломатски одговорио да је то исправна перспектива.

- Ја такође маштам о свијету у коме су војници непотребни, али на жалост још увијек не живимо у том свијету - рекао је Трудо.

Канадски премијер схватио је да се ради о шали када је лажна Тунберг поновила захтјев да је упозна са Теренсом и Филипом.

Претходно су жртве руских комичара биле познате јавне личности, а међу њима и музичар Елтон Џон кога је двојац звао представивши се као руски председник Владимир Путин жељан да са њим разговара о правима хомосексуалаца.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана