Црно пророчанство баба Ванге за 2020. годину: Европу ће збрисати хемијски рат, а предсједника ће покушати да убију

Агенције
Црно пророчанство баба Ванге за 2020. годину: Европу ће збрисати хемијски рат, а предсједника ће покушати да убију

Баба Ванга предвидела хемијски рат који ће да уништи Европу.

Баба Ванга, слепа бугарска пророчица, предвидјела нам је мрачну 2020. годину. У слиједећој години отпочеће хемијски рат који би могао да “збрише” Европу.

Такође, сва пророчанства која се нису обистинила у овој години, наводно ће се догодити у новој. С обзиром да животи предсједника Русије и САД Владимира Путина и Доналда Трампа током године која је на измаку нису била угрожена, страшна судбина би могла, како преноси британски Сан, да их задеси у 2020. години. Подсјетимо, бугарска пророчица је наводно предвидјела и рушење кула близнакиња, као и потонуће руске подморнице.

“Хорор! Америчка браћа ће пасти након што их нападну челичне птице”, наводно је рекла баба Ванга. Вјерује се да је бјаба Ванга предвидјела све шта ће се догађати до далеке 5079. године, када ће свијет и престати да постоји. Наводно је пред смрт дала бројна пророчанства, а многа од њих би, вјерује се, могла да се остваре у години која је пред нама. Баба Ванга је наводно открила да ће Путинов живот бити у опасности и да ће покушати да га ликвидира неко ко ради у Кремљу.

И Трампа чека црна година, у којој ће амерички предсједник обољети од тумора на мозгу који може да га убије. Уколико преживи, остаће глув.

Предвидјела је и да ће Европа бити у рукама муслиманских екстремиста, али то је предвидјела и за 2019. годину. Она је рекла да ће екстремисти донијети пакао са арсеналом хемијског оружја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана