Зора Булатовић – Кременовић након саслушања у полицији за “Глас Српске”: Пирален у “Инцелу” био деценијама прије мог доласка

Драгана Орловић
Зора Булатовић – Кременовић након саслушања у полицији за “Глас Српске”: Пирален у “Инцелу” био деценијама прије мог доласка

Бањалука - Због афере “пирален” већи број запослених у бањалучкој Пословној зони “Инцел” саслушан је у полицији по налогу тужиоца - потврђено је “Гласу Српске” у Окружном јавном тужилаштву Бањалука.

Међу саслушанима је и стечајна управница Зора Булатовић – Кременовић, која је  “Гласу Српске” рекла да је у полицији била као свједок.

- Саслушана сам у својству свједока, обзиром да знам дио те приче. Пирален се налазио у погону фирме “Енергетика”, гдје сам некада била стечајни управник. Прича о пиралену је нешто што је било прије мене деценијама - објашњава Булатовић- Кременовић.

Навела је да послије њене продаје, имовина фирме у којој је пронађен пирален препродавана пар пута.

- Мој купац била је фирма “ББ Форест”, а потом је имовину купила нека хрватска фирма, да би на крају завршила у рукама “Лукић инвеста”, у чијем је власништву била и када је дошло до инцидента са пожаром - изјавила је “Гласу” Булатовић- Кременовић, која тврди да не зна ко је још саслушан у полицији због афере пирален.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана