Жељко Дубравац изабран за предсједника Општинског одбора ДНС-а

Срна
Жељко Дубравац изабран за предсједника Општинског одбора ДНС-а

Челинац - Жељко Дубравац изабран је вечерас за предсједника Општинског одбора ДНС-а Челинац.

Изборној скупштини општинске организације присуствовао је предсједник ДНС-а Марко Павић, који је поручио да је ова странка консолидовала своје редове, те да је након политичких турбуленција постала снажнија него што је била.

“Данас смо организованији, чвршћи и одлучнији да градимо Републику Српску и Челинац, који је једно од наших најјачих упоришта. Имали смо жпровјетравањеж редова кроз које смо остали без једног броја функционера, али смо зато сачували чланство и грађане које вјерују ДНС-у, што данашњи скуп потврђује”, рекао је Павић.

Према његовим ријечима, то је гаранција да ће ДНС у Челинцу и даље бити друга политичка партија, те да ће својим кадровима, знањем и способностима доприносити развоју ове локалне заједнице и Српске.

Дубравац је поручио да ће ДНС заједно са коалиционим партнерима наставити да ради на развоју локалне заједнице.

“Тренутно имамо три одборника у локалном парламенту, а наша обавеза је да радимо на јачању привредних капацитета општине, да културу подигнемо на виши ниво, а не да њен напредак зависи од донатора и спонзора, да будемо сервис привредницима и инвеститорима, те да утичемо на побољшање живота у мјесним заједницама и у сеоским срединама”, рекао је Дубравац.

Изборној скупштини Општинске организације ДНС-а Челинац присуствовало је 139 од укупно 151 делегата, као и представници Општинских одбора СНСД-а, СП и Уједињене Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана