За фотеље шефова одсјека у УИО бори се 37 кандидата

М. М. Б.
За фотеље шефова одсјека у УИО бори се 37 кандидата

БАЊАЛУКА - На конкурс за избор 14 шефова одсјека у Управи за индиректно опорезивање (УИО) БиХ пријавило се 37 кандидата.

Агенција за државну службу БиХ расписала је 14. фебруара интерни оглас за попуњавање радних мјеста за 14 службеника у УИО.

- Рок за достављање пријава био је 22. фебруар. До сада је стигло 37 пријава. Комисија ће наредних дана отворити пристигле пријаве и оне кандидате који буду испуњавали услове позвати на интервјуе - рекао је “Гласу Српске” начелник Одјељења за комуникације у УИО Ратко Ковачевић.

Нагласио је да ће комплетна процедура избора службеника бити спроведена у складу са прописима, а према Правилнику о условима и начину обављања интерних конкурса, интерних и екстерних премјештаја државних службеника у институцијама БиХ.

Расписани конкурс односи се на избор шефова Одсјека за унутрашњу контролу, Одсјека за царинске послове у Регионалном центру Бањалука, те одсјека за царинске послове у регионалним центрима Сарајево и Мостар.

Такође, у расписаном позиву УИО траже и шефове одсјека за ревизију и контролу те контролу великих пореских обвезника, али и за порезе у Регионалном центру Бањалука те шефове Одсјека за спречавање кријумчарења и прекршаја и Одсјека за спровођење прописа у Регионалном центру Бањалука. Интерни оглас односи се и на избор шефова група за контролу великих пореских обвезника у Бањалуци и Сарајеву и још неколико позиција.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана