Wizz Air укинуо лет из Бањалуке за Штокхолм

ГС
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА – Летови Wizz Air-а на рути Бањалука – Штокхолм Скавста прекинути су, док ће авио-линија из Бањалуке за Хамбург саобраћати само током љетне сезоне, навела је Тамара Никифорова, менаџерица корпоративних комуникација ове компаније.

"Као што је уобичајена пракса у авиоиндустрији, Wizz Air оптимизује своју мрежу на темељу резултата ових прегледа и сезона путовања, тако да ће линија Бањалука – Хамбург саобраћати само током љетне сезоне, док су летови на рути Бањалука – Штокхолм Скавста прекинути. Настављамо да пратимо понуду и потражњу на тржишту како бисмо својим путницима могли понудити најбоље опције путовања", рекла је Никифорова за "Независне новине" .

Што се тиче путника са резервацијама, на које утиче ова промјена, они ће бити обавијештени и аутоматски ће им се нудити алтернативни распоред летења, потпуни поврат новца на оригинални начин плаћања или 120 одсто оригиналне цијене у облику кредита за резервацију авиокарата.

Wizz Air је раније отказао летове из Бањалуке за Малме, а сада отказује линије за Штокхолм Скавста, тако да ће задњи лет бити 28. августа. Током љета компанија ће саобраћати само током љета.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана