Вулић: Срамна и увредљива Хелезова дискусија о Србима

Срна
Вулић: Срамна и увредљива Хелезова дискусија о Србима

САРАЈЕВО - Посланик СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић истакла је данас да неће гласати за смјену Јосипа Грубеше јер сматра да БиХ има много већих проблема од замјерки упућених њему, те да је за њу много више спорна дискусија посланика СДП-а Зукана Хелеза у којој вријеђа Србе.

 “Срамно је и увредљиво говорити да су Срби дошли на тракторима. Срби су вриједан и честит народ и када раде и на тракторима. Срби нису дошли трактором већ живе овдје вијековима. Ваше ријечи доприносе уништавању БиХ и немојте се чудити што је БиХ све мање кад Ви не поштујете мишљење сваког конститутивног народа и његових легитимних представника”, рекла је Вулићева у обраћању на сједници Представничког дома.

Одговарајући на Хелезову дискусију у којој је навео да “неко дође на трактору а ми га направимо предсједником државе”, Вулићева је рекла да Хелез, у недостатку лидера у његовој странци и ентитету, пажњу усмјерева на српског члана и предсједавајућег Предсједништва БиХ Милорада Додика.

“Нисте ни гласач, ни становник Републике Српске, самим тим се у Републици Српској ништа не питате. Усмјерите енергију на властиту странку и ентитет. Неко је честит и поносан и на трактору, а неко је непристојан и недостојан и у парламенту”, закључила је Вулићева.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана