Вучић у родном крају - цицвара, па кромпируша код Заима

Танјуг
Вучић у родном крају - цицвара, па кромпируша код Заима

БУГОЈНО - Цицвара, па кромпируша и пријатељи из младости - дио је неслужбеног боравка предсједника Србије Александра Вучића, како би се рекло - на маргинама званичне посјете Мркоњић Граду у Републици Српској и Дрвару, у Федерацији БиХ.

Наиме, хеликоптер, којим је Вучић кренуо из Дрвара за Београд, био је принуђен да се врати у Мркоњић Град, због лоших временских услова, па је предсједник Србије ријешио да принудну паузу искористи и у ресторану на оближњем језеру Балкана поједе локални специјалитет - цицвару.

А затим је ријешио да посјети и родно мјесто свог оца, Чипуљић, код Бугојна, а тамо је свратио у пекару "4А" код Заима, гдје је, како је објавио и на свом инстаграм профилу "будућностсрбијеав", пробао "врхунску зељаницу", сирницу и кромпирушу.

Он је тај тренутак забиљежио и фотографијом на којој је у друштву са Алмом и Самиром, које су "развукле" пите.

Обишао је и локалну цркву у Чипуљићу, заједно са локалним свештеником, те поразговарао са мјештанима, које је затекао у црквеном дворишту.

Вучић је у Чупуљићу такође обишао порушене породичне куће Вучића.

За крај, сусрео се са Шерифом, пријатељем из младости, са којим је освмежио смећања на заједничке тренутке, укључујући и момачку тучу, која, како је рекао, није окрњила њихов пријатељски однос.

Шериф га, пренко је новинарима, увијек дочека кад долази у "родни" крај.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана