Вишковић: Све више кластера са приватних журки

Срна
Вишковић: Све више кластера са приватних журки

БИЈЕЉИНА- Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић рекао је данас у Бијељини да институције раде све да ставе под контролу епидемиолошку ситуацију те да је дао налог надлежним институцијама да активније раде на питању приватних журки јер се због њих појављује све више кластера.

Он је рекао да није задовољан епидемиолошком ситуацијом, али да би она била стављена под контролу у томе треба да учествују сви у друштву.

Вишковић је рекао да је дао налог надлежнима да активније раде на том питању јер се појављује све више нових кластера који долазе са приватних журки.

- Нажалост, према неким информацијама, имамо случајеве да људи на приватним имањима организују дружења, под изговором да је то приватна имовина и да се не може контролисати - навео је Вишковић у изјави новинарима.

Вишковић је истакао да је једини начин да епидемиолошка ситуација буде боља - што више одговорности сваког појединца, поштовање мјера социјалне дистанце, ношење маски, хигијена, јер се само тако може заштитити здравље појединца, породице и шире заједнице.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана