Вишковић: Грађани разумију сложеност ситуације

ГС
Вишковић: Грађани разумију сложеност ситуације

БАЊА ЛУКА - Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић разговарао је данас телефонски са градоначелницима у Републици Српској, те начелницима општина Теслић, Котор Варош, Чајниче, Рудо, Рогатица и Хан Пијесак.

Из Бироа Владе за односе с јавношћу саопштено је да је разговарано о епидемиолошкој ситуацији у градовима и општинама у Републици Српској, спровођењу мјера Републичког штаба за ванредне ситуације и градских и општинских штабова, снабдјевености животним намирницама у локалним заједницама, те поштивању мјера самоизолације од стране лица којима су ове мјере изречене.

У саопштењу се наводи да је констатовано да грађани у Републици Српској разумију сложеност ситуације изазване ширењем вируса корона, да је највећи број грађана одговоран и да се придржава прописаних мјера заштите, као и да нема застоја у снабдијавању грађана животним намирницама.

Апеловано је на лица којима су одређене мјере самоизолације да их се стриктно придржавају.

- Предсједник Владе Републике Српске свакодневно је контакту са представницима локалних власти у Републици Српској, с циљем пружања помоћи и што бржег превазилажења тренутне ситуације изазване вирусом корона - додаје се у саопштењу.

(РТРС)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана