Ухапшено седам наркодилера

Н.Т.
Ухапшено седам наркодилера

БАЊАЛУКА, ДОБОЈ - Полиција је ухапсила седам лица на подручју Бањалуке и Добоја и том приликом одузела више од пола килограма дроге.

"Глас Српске" незванично сазнаје да су ухапшени Владимир Ж. (24) и Александар Н. (25) из Бањалуке те Михајло М., Стефан М. и Никола В. из Добоја. У Бањалуци су ухапшене четири особе и заплијењено је око 600 грама марихуане и таблете, док су у Добоју у ухапшена три лица.

 -Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука 16. јануара су предузимањем оперативних мјера и радњи идентификовали и ухапсили В.Ж. и А.Н због постојања основа сумње да су починили кривично дјело недозвољена производња и промет опојних дрога. У току је криминалистичка обрада над наведеним лицима-саопштила је полиција.  У саопштењу је додато да је код В.Ж. пронађено и одузето око 582,66 грама марихуане.

- Извршен је претрес на двије локације на подручју Бањалуке. Прштресене су просторије које користе осумњичени и пронађено је још око 20,26 грама марихуане, одређена количина новца, 25 комада капсула смеђе боје, највероватније екстазија, као и други предмети који потичу из кривичног дјела-рекли су у полицији.

Истакли су да су у оквиру ових активности ухапшени и М.С. и Н.Л, али њихова улога још није позната. Према полицијском саопштењу, активности се спроводе под надзором Окружног јавног тужилаштва Бања Лука, а по наредбама Основног суда у Бањалуци. Истакли су да су у току активности полицијски службеници Полицијске управе Бањалука, у сарадњи са Управом за организовани и тешки криминалитет и Полицијском управом Добој, на подручју Добој а ухапсили Н.В., М.В. и С.М. због постојања основа сумње да су починили кривично дјело недозвољена производња и промет опојних дрога.

- Извршен је претрес на три локације на подручју Добоја, које користе осумњичена лица и том приликом је пронађена одређена количина опојне дроге, дигитална вага, одређена количина новца те други предмети који потичу из кривичног дјела Одређене активности у оквиру рада на овом предмету су и даље у току-саопштила је Полицијска управа Бањалука.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана