Ухапшен Холанђанин према потјерници Интерпола у Хагу

Срна
Foto: Илуистрација

САРАЈЕВО - Припадници Граничне полиције БиХ су на аеродрому Тузла ухапсили држављанина Холандије за којим је Интерпол у Хагу расписао потјерницу због производње и фалсификовања новчаница с циљем њиховог стављања у промет.

Овај држављанин Холандије, чији су иницијали Д.К, контролисан је јуче на изласку из БиХ на лету за Келн и предат службеницима Судске полиције Суда БиХ, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

Службеници Јединице граничне полиције Каменско данас су ухапсили држављанку БиХ чији су иницијали Н.Б, након што је граничним провјерама утврђено да је потражује Општински суд у Мостару због кривичног дјела тешка крађа.

Ова држављанка БиХ контролисана је на изласку из БиХ на граничном прелазу Присика, а у току дана биће предата надлежном органу.

Приликом уласка у БиХ на прелазу Брод данас је ухапшено лице чији су иницијали С.М, јер га потражује Основни суд у Модричи ради издржавања казне затвора, након чега је предато службеницима Судске полиције Добој.

Приликом уласка у БиХ на прелазу Шепак ухапшен је држављанин БиХ чији су иницијали Е.Ш. јер је утврђено га потражују Општински суд у Тузли, због кривичног дјела нарушавање неповредивости дома, те Општински суд у Градачцу и Основни суд Брчко дистрикта БиХ, због кривичних дјела тешка крађа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана