У четвртак дана почиње Music Fest Златна Нит - најишчекиванији рок фестивал године

Г.С.
У четвртак дана почиње Music Fest Златна Нит - најишчекиванији рок фестивал године

Music Fest Златна Нит одржава се 8./9./10.6.2023. у природном рисорту Златна Нит у Босанској Крупи (БиХ), а јединственим га чини фантастичан line пун најквалитетнијих регионалних рок бендова, као и дневни програм финалног такмичења демо бендова.

Феноменалан тродневни програм

Кроз три дана фестивала посјетитељи ће уживати уз Дубиозу Колектив, С.А.Р.С., Лет 3, Van Gogh, Хелем Нејсе, Зону Искључења, Опћу Опасност, Дивље Јагоде, The Croatian Pink Floyd Show као DJ афтер партије. Ноћни програм почиње сваку вече од 19 сати.

У дневном програму такмичи се 12 најбољих демо бендова из БиХ, Словеније, Хрватске и Србије, од укупно пријављених 42 демо бенда из цијеле Еуропе. Од 13 сати наступају Фанаа, Ехо Радар, Angel’s Ex, Echo Spiritus, Ретро, Charna, Мустанг, Брухууху, Starbridge, Lorelei, Ice on Fire и S-alt.

Смјештај и улазнице

Луксузни смјештајни капацитети у самом ресорту, као и један од укупно два кампа су већ распродани, али сви жељни врхунске забаве још увијек могу набавити посебне улазнице са простором за властити шатор изнад главних стагеова.

Једнодневне и тродневне карте су такођер доступне путем продајних сервиса на www.musicfestzn.org или www.kupikartu.ba, а за све који живе у Бихаћу или Босанској Крупи, своје пакете и улазнице могу набавити и путем уличне продаје и у агенцији Омега травел.

Све на једном мјесту

Свима који долазе властитим пријевозом, организатори су обезбиједили чуване паркинге у граду, а до самог ресорта Златна Нит долазиће се организованим фестивалским пријевозом.

Посјетитељи који су своје мјесто обезбиједили online путем, могу преузети фестивалске наруквице у Бихаћу и Босанској Крупи од понедјељка 5.6. као и на дане фестивала, уз показан конфирмацијски маил.

У фестивалском ресорту обезбјеђена је завидна гастрономска понуда врхунских кухара, а посјетитељи ће моћи купити и све потрепштине које им затребају.

Позив на незаборавно искуство

Три дана камповања с екипом уз феноменалне бендове, врхунску забаву и незаборавна сјећања једноставно се не смију пропустити. Остало је још свега неколико дана до Music Festа Златна Нит  па уколико већ нисте, вријеме је да заузмете своје мјесто на најсвјежијем роцк фестивалу године - Music Fest Златна Нит 8/9/10.6.2023.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана