Трагедија у Ливну: Погинуло четворо младих људи

Срна
Трагедија у Ливну: Погинуло четворо младих људи

ЛИВНО - Четири лица, доби од 19 до 21 године, погинула су, а још два лица су повријеђена у тешкој саобраћајној несрећи у мјесту Ковачић на магистралном путу Ливно-Босанско Грахово, рекао је Срни портпарол Министарства унутрашњих послова Ливањског кантона Ивица Врдољак.

Врдољак је навео да су у саобраћајној несрећи, која се догодила синоћ у 23.15 часова, учествовала два аутомобила. Према његовим ријечима, два лица су преминула на лицу мјеста, а два у кантоналној болници у Ливну усљед тешких повреда.

"Двадесетједногодишња особа чији су иницијали Ј.М. и двадесетогодишњакиња С.В. страдале су на лицу мјеста, док су двадесетогодишње лице В.В. и деветнаестогодишња особа И.Р. преминули у кантоналној болници", прецизирао је Врдољак и додао да су смртно страдали били у аутомобили марке "голф".

Врдољак је навео да је у саобраћајној несреће учествовао и аутомобил марке "ленд ровер", у којем је четрдесетшестогодишње лице Т.П. лакше, а тридесетосмогодишња особа И.Ш. тешко повријеђена.

Он је додао да су увиђај обавили припадници Полицијске управе Ливно, сектора криминалистичке полиције МУП-а Ливањског кантона и дежурни кантонални тужилац. Врдољак је навео да је даљи оперативни рад у току.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана