Тегелтија: У Сарајеву сам изложен угрожавању физичког и личног интегритета

Г.С.
Тегелтија: У Сарајеву сам изложен угрожавању физичког и личног интегритета

Предсједник Високог судског и тужилачког савјета БиХ Милан Тегелтија објавио је на свом Фејсбук профилу текст гдје каже да је обављање његове дужности предсједника ВСТС, изложено изузетно снажном противуставном и противзаконитом угрожавању физичког и личног интегритета.

Наводи да је све са циљем елиминације са мјеста предсједника, а што, како пише, иако потпуно неуставно и незаконито, наилази на одобравање једног дијела јавности, медија, па и како истиче, дијела међународне заједнице и ОХР.

Зато, како каже, нажалост, поставља једно основно питање?

- Да ли у тако немогућим, опасним, противуставним и елементарно несигурним условима могу, физички даље да будем присутан у Сарајеву или ФБиХ уопште, а да не будем дозвољена мета сваке могуће незаконитости, укључујући у некој крајњој линији и угрожавање мог живота - написао је Тегелтија. 

Каже да је постало посве јасно, када је у Сарајеву или ФБиХ да је дозвољена мета сваке могуће незаконитости без икаквих граница.

- Свака могућа незаконитост или незаконити атак на моју личност у мом случају, постаје потпуно дозвољен па чак и пожељан - истакао је Тегелтија, преноси РТРС

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана