Tегелтија: Савјет министара спреман да помогне у вези са касарном “Јајце”

Срна
Tегелтија: Савјет министара спреман да помогне у вези са касарном “Јајце”

Сарајево - Предсједавајући Савјета министара Зоран Тегелтија данас је у разговору са градоначелником Сарајева Абдулахом Скаком нагласио опредијељеност Савјета министара да помогне у изналажењу рјешења у вези са имовинскм питањима касарне “Јајце” коју је влада Федерације БиХ дала на кориштење том граду.

Тегелтија је нагласио опредијељеност Савјета министара да, у складу са својим надлежностима, подржи сваку активност чији је циљ унапређење односа и стварање позитивног амбијента за све грађане у БиХ, саопштено је из Савјета министара.

Градоначелник Сарајева упознао је предсједавајућег Савјета министара и о најзначајнијим инфраструктурним пројектима који се налазе у процесу реализације са међународним финансијским организацијама.

На састанку је разговарано и о тренутној здравствено-епидемиолошкој и економској ситуацији у земљи, те о могућностима сарадње свих нивоа власти у свјетлу заједничког одговора на изазове које је пандемија вируса корона ставила пред све грађане у БиХ, додаје се у саопштењу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана