Тегелтија потврдио "Гласу Српске": Марковићева, Лаловић и Шушњар на челу три важне институције

Дарко Момић
Тегелтија потврдио "Гласу Српске": Марковићева, Лаловић и Шушњар на челу три важне институције

САРАЈЕВО - Савјет министара БиХ у четвртак је на петој редовној сједници именовао вршиоце дужности директора Агенције за унапређење страних инвестиција (ФИПА), Агенције за надзор над тржиштем и Дирекције за цивилно ваздухопловство БиХ (БХДЦА), потврдио је за „Глас Српске“ предсједавајући Савјета министара БиХ Зоран Тегелтија наводећи имена в.д. директора у наведеним институцијама.

За в.д. директора Агенције за унапређење страних инвестиција именована је дугогодишњи посланик СНСД-а у Парламенту БиХ Милица Марковић која је на тој функцији замијенила кадар СДС-а Гордана Милинића.

Поред ФИПА, в.д. директора добила је и Агенција за надзор над тржиштем БиХ, а на ту функцију именован је функционер СНСД-а из Источног Сарајева Љубиша Лаловић који је замијенио бившег народног посланика и функционера ПДП-а Александра Голијанина.

Савјет министара је за в.д. директора Дирекције за цивилно ваздухопловство БиХ именовао досадашњег шефа пилота у Хеликоптерском сервису Републике Српске Чедомира Шушњара. Он је на тој функцији замијенио кадар ПДП-а Жељка Травара који је за в.д. директора те институције именован у фебруару 2018. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана