Сутра облачно уз локалне пљускове

Срна
Сутра облачно уз локалне пљускове

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује умјерено до претежно облачно вријеме, уз локалне пљускове праћене грмљавином.

Ујутру и пријеподне биће облачно, на сјеверу и истоку уз повремену кишу, а на југу и југозападу сунчаније, док ће од средина дана и током поподнева бити нестабилно уз повремену кишу и пљускове са грмљавином који ће бити чешћи на југу, југоистоку и југозападу, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Вјетар ће бити слаб до умјерен и промјенљив или сјеверних смјерова.

Минимална температура ваздуха од 11 до 17, у вишим предјелима од осам степени, а максимална од 20 до 26, у вишим предјелима од 16 степени Целзијусових

Према подацима Федералног хидрометеоролошког завода, данас је било нестабилно вријеме са локалним пљусковима праћеним грмљавином.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Бјелашница седам, Соколац 15, Гацко и Чемерно 16, Калиновик и Хан Пијесак 17, Билећа и Тузла 18, Мраковица и Дрвар 19, Мркоњић Град и Сарајево 21, Бијељина, Приједор и Зеница 22, Сребреница и Шипово 23, Вишеград, Добој, Рудо и Требиње 24, Зворник, Рибник, Србац и Фоча 25, Бањалука, Нови Град и Неум 26, те Мостар 27 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана